Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Úprimná spoveď slávnej speváčky: Priznala množstvo vylepšení... Začala s tým v sedemnástich!

Ariana Grande Zobraziť galériu (2)
Ariana Grande (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Z jej úprimnosti by si mohli brať príklad mnohé hviezdy. Americká speváčka a herečka Ariana Grande (30) sa v najnovšom videu priznala, že má za sebou veľké množstvo skrášľovacích zákrokov, s ktorými začala už pred pár rokmi.

Posledné týždne neboli pre Arianu Grande vôbec jednoduché. Najskôr sa totiž prevalil jej rozvod s manželom Daltonom Gomezom a neskôr sa začalo nahlas špekulovať, že hviezdna speváčka bola hlavnou príčinou rozvodu jej nového partnera Ethana Slatera.

Mnohí sa však v posledných rokoch pýtali aj na to, či podstúpila nejaké skrášľovacie zákroky. Na to odpovedala pre magazín Vogue v ich sérii videí s názvom Beauty Secrets, kde sa najznámejšie ženy sveta delia o svoje rady a bežnú rutinu pri starostlivosti o pleť a aplikovaní mejkapu. Poslednou hosťkou bola práve spomínaná speváčka, ktorá priznala, že už pomoc chirurgov v minulosti využila.

„Aby som bola úplne úprimná, absolvovala som množstvo výplní pier a botoxov. V roku 2018 som však prestala, pretože to bola už moc. Cítila som sa, akoby som sa skrývala," povedala speváčka, keď ju premohli emócie. „Nečakala som, že ma premôžu emócie, ale krása bola pre mňa dlhú dobu len o skrývaní," doplnila hudobníčka.

Podľa Grande bola spúšťačom sláva, ktorú zažila vo veľmi mladom veku. „Byť v mladom veku vystavená mnohým názorom a hlavne, keď sa ľudia vyjadrovali k môjmu vzhľadu, bolo veľmi náročné. Bolo veľmi náročné rozoznať, ktoré názory majú skutočnú hodnotu. Keď máte 17, tak tieto veci proste neviete rozlíšiť," uviedla umelkyňa.

Viac o téme: Ariana Grande
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu