Koniec jednému z najkrajších párov slovenského šoubiznisu. Magazínu Plus 7 dní sa podarilo zistiť, že bývalý futbalista Filip Šebo a speváčka Emma Drobná sú už niekoľko mesiacov od seba.

Pred viac ako štyrmi rokmi obľúbená speváčka Emma Drobná a známy športovec Filip Šebo oficiálne potvrdili svoj vzťah. Dvojica začala zdieľať jednu domácnosť a tráviť spolu všetok voľný čas. Ich úprimnú lásku sledovalo na sociálnych sieťach množstvo ľudí, ktorí páru fandili. Žiaľ, cesty zaľúbencov sa mali už pred časom rozísť.

Magazínu Plus 7 dní sa podarilo zistiť, že 29-ročná kráska sa od bývalého priateľa dávno odsťahovala do vlastného bytu, ktorý si kúpila ešte pred rokom v januári. „Už spolu nežijú niekoľko mesiacov. Emma sa odsťahovala,“ uviedol zdroj z okolia dvojice. Redakcia Plus 7 Dní kontaktovala aj samotnú víťazku SuperStar z roku 2015.

„Nemám potrebu vyjadrovať sa o svojom súkromí,“ reagovala Emma, ktorá však rozchod nevyvrátila. Okrem toho z jej profilu zmizli všetky spoločné fotky s Filipom.

Zdroj: Plus 7 Dní | Foto: Instagram/sebofilip, emmadrobna