Pondelok10. jún 2024, meniny má Margaréta, Gréta, zajtra Jesika

Britská housová bomba Faithless konečne vybuchne aj na Slovensku

Britská formácia Faithless konečne príde aj na Slovensko
Britská formácia Faithless konečne príde aj na Slovensko

Košice budú 28.10. jedným z dvoch miest na Slovensku, kde sa po prvýkrát predstaví legendárna britská elektronická formácia Faithless v rámci X-Ray Tour.

Celý koncert sa ponesie v štýle tanečnej párty, no spojenie elektroniky a živých nástrojov, ako to už na koncertoch býva zvykom spôsobí prítomným v košickej Steel Aréne neopísateľný hudobný zážitok. Výbuch neskutočnej zábavy je naplánovaný na 19:30 hod.. V rámci tejto párty sa predstavia aj mená ako Moonbootica, Philipp M. Straub a Michal Poliak.

 

Faithless bude bombardovať aj v bratislavskej Incheba Expo Aréne

O deň neskôr 29.10. prenesie formácia Faithless nespútanú zábavu v štýle tanečnej párty na západ Slovenska, do Bratislavy.

Anglická housová skupina Faithless vznikla v roku 1995. Rok od založenia vydali svoj debutový album Reverence. Obsahuje snáď najväčší hit kapely, singel Insomnia. Nemenej známe sú aj ďalšie single Salve Mea a Don´t Leave.

Nasledujúci album Sunday 8PM vydali v roku 1998. Album oproti svojmu predchodcovi nezaostáva. Tiež obsahuje veľké hity kapely ako God Is A DJ, Bring My Family Back a Take The Long Way Home.

Tretí album Outrospective vyšiel v roku 2001. Najlepším albumom kapely Faithless bol v poradí štvrtý album s názvom No Roots, ktorý obsadil prvé miesto v britskom albumovom rebríčku. Svoj zatiaľ posledný rádový album vydala kapela v roku 2006 pod názvom To All New Arrivals. Album bol ladený do dance rytmov. Pilotným singlom sa stala pieseň Bombs.

 

Faithless X-Ray Tour na Slovensku vám prináša Bonus Vision a Celebration.

Lístky si môžete zakúpiť v sieti Ticketportal.

Viac informácií na www.celebration.sk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu